Nyheder/News

Nyklippet Kayla januar 2019


DKK National Udstilling i Århus lørdag den 23. august 2014


På Vores 2. udstilling i år tog Chanel sit 3. certifikat og blev dermed Dansk Champion bare 2 år og 4 måneder gammel.

Årets 1. udstilling i Billund 2. weekend i April

2. weekend i april startede vi udstillingssæsonen 2014 og hvilken start. Lørdag fik Kayla (Viva Wheat Diamonds to Softstars) juniorcertet og Chanel (Viva Wheat Chanel) blev 2. bedste tæve med championkvalitet. Søndag tog Kayla både juniorcertet og certet og kan nu kalde sig Dansk Junior Champion, bare 11 måneder gammel (tusind tak for det arbejde du gør med hende Karin) og Chanel vandt åben klasse for tæver.
Kayla

Årets sidste udstilling i Billund november 2013

Afslutning på Chanel's 1. udstillingssæson
Her efter årets sidste udstilling kan vi nu gøre status på sæson 2013. År 2013 var Viva Wheat Chanel's 1. udstillingssæson. På de 8 udstillinger Chanel har deltaget på har hun opnået 2 certifikater (bedst tæve) og 2 reserve certifikater. Chanel er bare 20 måneder og det skal blive spændende at følge hende til næste år.


DKK National Dog Show i Svendborg den. 20 majLille Chanel var med for anden gang som voksen hund og det gik over alt forventning. Chanel blev bedste tæve og fik sit 1. certifikat i rækken mod at blive Dansk Champion - bare 13 måneder gammel. Dommer var Tinna Grubbe.Sikke en afslutning på år 2012

Det er ikke mange udstillinger vi har deltaget på i år 2012. Men på Dansk Terrier Klubs dobbelt udstilling i Hedensted i forbindelse med Dansk Terrier Klubs 85 års jubilæum, var vi.

Lille Chanel på 7 måneder havde debut i udstillingsringen og deltog i hvalpeklassen lørdag og blev bedste hvalp i racen, hvilket var adgangsbilletten til at konkurrere om at blive bedste hvalp af alle terrierracer sidst på dagen. Her blev Chanel 2. bedste hvalp BIS2 - en flot start på hendes udstillingskarriere - så træt hun var den lille dame.


Lørdag blev Viva placeret som nummer 2 i åben klasse med Excellent og Championkvalitet. Søndag gik det endnu bedre Viva blev bedste tæve i racen og tog dermed sit 3. og sidste certifikat i jagten på at blive Dansk Champion. Så nu kan også Viva kalde sig Dansk Champion.Tak for en dejlig weekend til alle jer der var i Hedensted.


Dansk Kennel Klub's udstilling i Århus den 25. august

Viva blev bedste tæve i racen og fik sit 2. certifikat på vej mod at blive Dansk Champion. Dommer var Andrzej Kazmierski fra Polen.


Bailey vinder K-klassen i DCH Risskov Open

Den 31. Marts var Bailey (Softstar's Enya/Wheatstone Party Spice) til Risskov Open i DcH Risskov hvor hun (med far Claus) vandt begynder-klassen (K-klassen) med 73%. 

Stort tillykke til Bailey og familie. Jeg er stolt at det arbejde I gør med den lille dame Mette og Claus.Årets 1. udstilling DKK International i Fredericia den 11. februar og DTK i Hedensted den 12. februar

Årets udstillingssæson blev skudt i gang med Dansk Kennel Klubs Internationale show i Fredericia lørdag den 11. februar. Dommer var Michael Forte fra Irland.

Wheaten my Love Viva Wheat (Viva) blev placeret som nr 2 i åben klasse med excellent og championkvalitet.

B-kuldet's far Duke Camillo vom Belker Bad fra Tyskland blev bedste han. Samtidig blev han Dansk og International Champion - tillykke til Alina og Annette.


På Dansk Terrier Klubs show i Hedensted søndag den 12. februar, deltog Viva Wheat Adios Amigos (Ella) og Wheaten My Love Viva Wheat (Viva). Viva Wheat Baron Bogart (Loui) skulle have deltaget i babyklassen. Men Loui er en hvalp  med krudt i og han var kommet til skade med sit ene ben i vintervejret, så han sad over på bænken, men tog alt postyret i stiv arm.

Viva Wheat Adios Amigos vandt juniorklassen med excellent og championskvalitet - godt gået Line og Ella.Wheaten My Love Viva Wheat blev 3. bedst i åben klasse med excellent.

Tak for en rigtig dejlig weekend alle sammen.21. november - Tragisk nyhed

Vi fik i dag den tragiske nyhed fra Tyskland at Viva's far legenden Honeylee Lord of my Heart (Jack) er død. 
Hvil i fred Jack. 

My thoughts go to you Irmgard for the loss of this amazing dog.6. november 2011

Sikke en weekend (årets sidste udstillingsweekend). Viva blev 2. bedste tæve i mellemklassen og Pappa Kenzo (Wheatstone Party Spice, A-kuldet far) blev bedste han med CACIB begge dage. Samtidig blev han Dansk Vinder 2011. Champagnen var velfortjent. Tillykke til kennel Softstar's og Karin.


15. oktober DTK's udstilling i Års

Viva blev bedste tæve i racen og tog sit første certifikat.
 

Udstilling, den 17.-18. september 2011

I weekenden var der udstilling i Hedensted og Bjerringbro. På udstillingen i Hedensted fik Viva excellent og vandt mellemklassen. På Dansk Kennel Klubs Internationale udstilling i Bjerringbro vandt Viva igen mellemklassen og blev senere på dagen placeret som 4. bedste tæve efter 3 championtæver.


4 dages International Dog Show i Vejen 28.-31. juli 2011

Vel hjemme efter 4 dejlige dage i Vejen. Viva blev stillet i mellemklassen og vandt klassen torsdag den 28. juli. Viva fik Excellent med CK kvalitet på 3 af de 4 dage, hvilket var meget tilfredsstillende.
 
Lørdag aften havde vi fællesspisning ved Wheaten ringen. Kennel Supersoft, Danterri og Viva Wheat var repræsenteret fra Danmark. Mens kennel Lakkas, House of Softy og Softstar's var repræsenteret fra Sverige. En rigtig hyggelig aften.
 
 

Dortmund, den 6. maj - Europasieger udstiling

På den store Internationale udstilling i Dortmund var Viva og Emma med. Viva blev stillet i mellemklassen og fik excellent. Emma blev stillet i åben klasse og fik Very Good.


Næstved, den 22. april DKK udstilling

Viva var på udstilling i Næstved - dommeren var russiske Marina Ostrovskaja. Viva fik excellent.


 

Tønder, den 2. april - DKK national udstilling

Tiden var kommet til årets 2. udstillingsweekend. Turen gik til Tønder - en dejlig forårsdag.
Viva blev 2. bedste junior med VG og behøver stadig tid til at udvikle sig. Til gengæld har hun virkelig fået smag for at være på "show" hvilket vi har arbejdet en del med.
Emma nød som sædvanlig at være i centrum og blev bedste champion og sluttede som 2. bedste tæve i racen.
Tak for en hyggelig dag til alle vi mødte - det er altid dejligt med en Wheaten-snak.

12. februar 2011 - DKK International Udstilling

Årets første show blev indledt i Fredericia.

Viva (Wheaten My Love Viva Wheat) blev bedste junior med championkvalitet. Emma (Softstar's Enya) nød at være i ringen igen og blev 2. bedste champion.
 
 

13. februar DTK, national show i Hedensted

I da var a-kuldet på deres første show. Repræsenteret ved Ella (Viva Wheat Adios Amigos) og Rami (Viva Wheat Arise and Shine). Begge klarede strabasserne fint, tog alt postyret i stiv arm. Begge fik særdeles lovende og i konkurrencen om bedste baby vandt Ella - godt gået Line, det skal blive spændende at følge jer i fremtiden.


 

14. november - traditionen tro var der Juleskue i Dansk Terrier Klub kreds 11

Som en god træning til unge Viva tog vi i dag til skue. Viva blev Bedst i Racen og senere på dagen blev hun BIS Junior af alle racer. Da den endelige BIS konkurrence skulle afgøres, gik der vist kuk i dommerens overbliv. Resultatet blev at Viva blev 5. Best in Show, mens henholdsvis nr. 4 og 2. placeret efter Viva i Junior BIS stod henholdsvis BIS 1 og 4 - så det gav jo ingen mening. Men alt i alt fik vi det med fra Skuet vi kom for, Viva fik trænet.
 
 
 

DKK International Udstilling i Herning den 6.-7. november 2010

Viva debuterede i juniorklassen på en international DKK udstilling. Det var en stor oplevelse for den lille dame pludselig at være i nogle meget store haller med rigtig mange hunde, så der blev kigget noget. Lørdag dømte Hassi Assenmacher-Feyl fra Tyskland hvor Viva fik Very Good. Søndag var Viva ved at vende sig til alt tumulten og hun fik  Excellent ved dommer Tom Hehir fra Irland. Godt gået af den lille dame.
 

Viva's debut i udstillingsringen - DKK International Udstilling i Vejen den 14. august 2010

Vejret viste sig fra sin bedste side da den lille dame skulle vise sig i udstillingsringen første gang.
Først vandt hun tæve hvalpeklassen og i konkurrence med bedste hanhvalp blev hun bedste hvalp i racen.
 
Dommeren var Paul Martin fra Irland, som skrev følgende:
"Most beautiful head and expression, very good movement both ways, fantastic coat".
 
Så stolt jeg blev af den lille dame.
 
 

 

Viva på sit første Dogshow - som tilskuer - Hillerød maj 2010

 Tiden kan godt blive lang når man er en lille hundehvalp på 3 måneder. Smart at et armlæn kan bruges som hovedholder.

 

 
 
 

Emma bestod DKK Schweiss Prøve 400 meter/3 timer, søndag den 18. april 2010.

En helt fantastisk oplevelse når hund og fører samarbejder om at finde et stykke skadet vildt - sportræning er Emma virkelig blevet glad for. 

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle til Tyskland og hente lille Viva hjem.

Fribourg, International Udstilling i Schweiz, den 27. februar 2010

Emma fik CACIB og CAC og blev BOS. Dommer var E.
 
Clerc fra Schweiz.
 
 

Fredericia, DKK, den 30. januar 2010

Vi startede udstillingssæsonen 2010 med en International Udstilling i Fredericia. Emma stillede op i championsklassen og fik Excellent. Dommeren var Wilfred Peper.

Hedensted, DTK, 21. november 2009

Emma blev DANSK CHAMPION og BIR (Bedst i Racen) - dommer var Pirjo Hjelm fra Finland.
 
 

Herning, DKK International Udstilling, den 7. og 8. november 2009

Emma fik Certkvalitet begge dage og vandt mellemklassen lørdag. Dommerne var henholdsvis Les Aspin og Ferelith Somerfield begge fra England.

Års, DTK Sponsorudstilling, den 10. oktober 2009

Emma fik CK (Certkvalitet) og vandt mellemklassen. Dommer var Yvonne Cannon fra Irland.

Brøndby, DKK International, den 19.-20. september 2009

Emma fik CK (Champion kvalitet) begge dage og vandt mellemklassen lørdag. 
Dommerne var henholdsvis Bente Marker, Australien (lørdag) og Veli Pekka Kumpumäki, Finland (søndag).

Helsingør, DTK, den 16. august 2009

Emma fik CK og vandt mellemklassen. Dommer var Christian Atavarache fra Rusland.
  

Hillerød, DKK International Udstilling, den 15 august 2009

Emma fik CK og vandt mellemklassen. Efterfølgende blev hun 3. bedste tæve i racen. Dommer var Claire Ann Ahern fra Irland.

Vejen, DKK International Udstilling, den 13.-14. juni 2009

Emma fik VG både lørdag og søndag. Dommerne var henholdsvis Margret M. Sieber fra Tyskland og Roger Wright  fra GB.

Neumünster, VDH International Udstilling, den 6. juni 2009

Emma's 1. udenlandske udstilling - hun fik CK. Dommer var Tom Hehir fra Irland.

Herning, DKK-Skue, den 17. maj 2009

Emma blev BIS.

Hedensted, DKK National Udstilling, den 18. april 2009.

Emma tog sit 2. cert og blev BIM i racen. Bare 15 mdr gammel, hvad skal det ikke ende med.

Hårlev, DTK National Udstilling, den 22. marts 2009

CK - samt bedste junior i racen
 

Hårlev, DTK-National Udstilling, den 21. marts 2009

1. kvalitet Stepping - Skue 15. marts 2009Emma BIG1 BIS 4


 

Fredericia, DKK International Udstilling, den 15. februar 2009


Emma blev 2. bedste tæve og fik sit 1. CERT 13 måneder gammel. Dommer Brigita Kremser fra Slovakiet.
 

Holsted, DTK National Udstilling, den 14. februar 2009

CK. Dommer Walter Berghäuser fra Tyskland.

Århus, Juleskue Dansk Terrier Klub kreds 11, den 30. november 2008


Emma BIS unghund


Gjern, Juleskue i DKK kreds 6, den 29. november 2008


Emma BIS 2

Brørup, Skue DKK kreds 4, 23. november 2008


Herning, DKK International Udstilling, den 9. november 2008

CK (cert kvalitet) - Emma's 1. udstilling som junior.


Billund, Skue i DKK kreds 5, efterår 2008.


Emma BIS 2 hvalp

Hedensted, DTK National Udstilling, den 17. august 2008

Emma blev BIR hvalp og 4. bedste hvalp i BIS

Vejen, DKK International Udstilling, den 16. august 2008


Emma bedste hvalp i racen (Emma's debut i udstillingsringen)

Comments